Repertoire

Van alles wat… Wij weten precies welke muziek bij welk evenement past en verzorgen optredens van 2, 3 of misschien wel 4 sets met een mix van het beste uit onderstaand repertoire. Dit resulteert zich in een divers optreden… Voor ieder wat wils!

EASY LISTENING
Bestaande uit de zangeres, pianist en gitarist van de Holland Showband. Zij brengen prachtige ballads, evergreens en lichte popmuziek in een akoestisch jasje. Op elk te wensen volume creëren zij een gemoedelijke sfeer voor uw gasten. De ideale muzikale omlijsting voor recepties en diners of een rustig begin van de avond.

PARTY POP
De grootste feesthits van de afgelopen 50 jaar passeren de revue. Meezingen met 9 to 5 van Dolly Parton of met de heupen draaien op hits van Gloria Estefan, Madonna, Tina Turner en ABBA… Gegarandeerd feest!

DISCO & SOUL HITS
Terug in de tijd van Saturday Night Fever! Vanaf de jaren ‘70 is deze heerlijke muziekstijl ontstaan waar menig artiest nu nog zijn inspiratie uit haalt. Klassiekers van The Jackson 5, Aretha Franklin, The Pointer Sisters en The Blues Brothers zorgen ervoor dat u niet op uw stoel kunt blijven zitten. Yeah Baby!

ROCK (‘N ROLL)
Gooi uw haren los, dan zet onze gitarist zijn versterker een tandje harder, want natuurlijk mogen ook namen als Coldplay, Anouk, Toto en Shocking Blue niet aan uw feest ontbreken. De show bevat, geen Heavy Metal, maar de gangbare Classic Rock, Glamrock en Britpop songs met een vleugje Rock ’n Roll. Speciaal voor de liefhebber van de wat stevigere klanken.

DE JAREN ’00
Steel de show en laat u meevoeren op de beats van Beyonce, Duffy, Pink, Caro Emerald en tal van andere artiesten vanaf het jaar 2000 tot de huidige top 40. De Holland Showband duikt speciaal voor u regelmatig de repetitieruimte in om de show up-to-date te houden. U zult versteld staan van de heerlijke muziek die zijn wortels heeft in het eerste decennium van deze eeuw!

IN JE MOERSTAAL
Waan uzelf in een bruine kroeg met André Hazes… Zing mee met Ciske de Rat… Laat oude tijden herleven met Teach-In en Edsilia Rombley op het Songfestival… Schraap de keeltjes voor hits van Marco Borsato, de Dolly Dots en Jeroen van der Boom… En nee hoor, niet alleen de kleintjes zijn dol op K3… Laat u verrassen!