Coverband

Naast een begeleidingsband is de Holland Showband ook een spetterende coverband en dus een graag geziene gast op bedrijfsfeesten, bruiloften, feesttenten en festivals. De 6 rasmuzikanten hebben maar één doel: FEEST!

De band bestaat standaard uit een super strakke ritmesectie, gitarist/zanger en zangeres. Het zestal wordt compleet gemaakt met 2 toetsenisten… Een unicum in Nederland! Door deze bezetting kan de Holland Showband elke muziekstijl aan. Gelooft u het niet? Kom eens kijken en oordeel zelf!

De Holland Showband zet bij u de tent op zijn kop! Waar andere bands na 3 sets de handdoek in de ring gooien, gaat de Holland Showband nog even door.
U krijgt standaard 4 sets die u naar eigen wensen mag indelen. Een rustig setje tijdens een diner voordat het feest losbarst of langer door tot in de kleine uurtjes? Eén ding is zeker… U krijgt te allen tijde waar voor uw geld!

De Holland Showband is flexibel… Al uw wensen worden voorafgaand met u besproken.
Wilt u een bepaald nummer horen of houden de gasten van dance of Nederlandstalig? Hier houdt de band rekening mee tijdens het opstellen van de setlist! Geldt er een bepaalde dresscode voor de gasten? Ook de Holland Showband past zich aan!

Nog meer show?!
Overweeg dan eens om de Holland Showband uit te breiden met onze 4-koppige blazerssectie! Deze professionals staan te springen om ons te versterken!

Met de live blazers krijgen disco & soul een gouden randje en hedendaagse hits een verrassende wending! Onze blazerssectie is strak en sexy! Deze mannen zijn echter ook gespecialiseerd in aanstekelijke, funky danspasjes en polonaises… PARTY GUARANTEED!

Twijfelt u nog? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: info@mnentertainment.nl.