Artiesten

De Holland Showband vindt zijn oorsprong in een samenwerking tussen MN Music Productions & Entertainment, Rocket Agency B.V. en Frans Bauer. Tot op heden is de Holland Showband het orkest van Frans Bauer en werkt de band mee aan talloze concerten en theatershows. De muzikale leiding is in handen van Merijn Nelemans, tevens oprichter van de Holland Showband.

Naast Frans Bauer hebben onze muzikanten met tal van andere artiesten op het podium gestaan: Dana Winner, Gers Pardoel, Danny de Munk, Leonie Meijer, Erik Mesie, Dean Saunders, Ali B, Ellen ten Damme, Peter Koelewijn, Frans Duijts, Stef Ekkel, Dennie Christian… Aan ervaring geen gebrek!

De Holland Showband heeft betreffende artiestenbegeleiding een flexibele bezetting. De band bestaat uit 5 doorgewinterde muzikanten, die een strakke muzikale basis neerzetten. Naargelang het repertoire, kan de band eventueel worden uitgebreid met backing vocals, blazers, percussie en andere instrumentalisten. De Holland Showband werkt enkel samen met professioneel ingestelde muzikanten en technici.

Arrangementen voor de bandleden kunnen op bestelling worden aangeleverd. Ditzelfde geldt voor eventuele begeleidingstracks, waarop onze apparatuur is voorbereid. Ook repetities en een doorloop behoren tot de vele mogelijkheden. Met de Holland Showband kunt u echt alle kanten op!

De artiestenbegeleiding kan zelfs worden gecombineerd met een optreden van de Holland Showband zelf. Hieraan is een maximum verbonden van 4 sets in een tijdsbestek van 5 uren.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: info@mnentertainment.nl